Teme: Internet svet

Internet pozivnica za venčanje

Skraćena veza: http://pedja.supurovic.net/veza/3589

Pregledajući iz.rs domene, naiđoh na jedan baš interesantan: vencanje.iz.rs. Jedan Miloš i jedna Nataša su odlučili da se venčaju na neuobičajen način.

Zamislite venčanje na kome nema „cimanja kumova, bahačenja sa pevačicom, kisele čorbe, prasetine posle torte, vožnje u koloni sa zvučnom signalizacijom, skidanja jabuke sa zajedničke antene mladine zgrade, kupovine mlade, krađe cipele, poklanjanja goblena i kućnih aparata koji sakupljaju prašinu, slika za koje se ne zna šta predstavljaju, escajga iz kompenzacije, merkanja kuma, dobacivanja slobodnim gošćama, debelog harmonikaša, koketiranja sa mladom, sedenja jer će „nestati“ stolova…“ ali zato ima „proširenih vena jer nema sedenja, nešto klope i pića – ko pre stigne, muzike sa CD-a, pevanja karaoka za mladence, ciničnih šala na račun svih, opijanja dok ne nestane pića, slušanje domaće zabavne muzike, gušenja u malom prostoru sa mnogo ljudi, nešto nama dragih ljudi i osmeh od uva do uva jer nam je ovo prvi put.“

Da sam pozvan, čak bih možda i ja otišao na tu svadbu, a poznato je da ja svadbe, sarane i druga slična narodna veselja izbegavam.

Ali, kupili su me sa pozivnicom koju su napravili u obliku sajta. Tu su lepo objasnili ko, šta igde, do najsitnijih detalja i tako je razdelili prijateljima.

vencanje_iz_rs

Svaka čast mladenci. Samo još da dopunite galeriju slikama sa venčanja i ostaće sjajna i neobična  uspomena.


Podelite ovaj članak sa prijateljima


2 comments to Internet pozivnica za venčanje

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Popunite izraz tako da bude tačan: *