Теме: За то сте гласали

А од Владе – ку*ац

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/5333

Одмах се извињавам због простоте у наслову али просто не знам како бих другачије коментарисао поступање Владе Србије према становницима Трговишта и околних места која су гадно настрадала у поплавама.

Као хуманитарну помоћ, Влада је унесрећенима послала много пакета помоћи, а у њима све од реда танге, грудњаци и ципеле за мртваке.

Уместо хране, преко потребне одеће и обуће, и свега осталог што угроженима треба да помогне да препроде несрећна времена, добили су јасан знак шта власт мисли о обичним људима.

А и то су добили док је у Трговишту председник општине био из коалиције која је у српској Влади. Кад је председник постао човек из опозиције, више ни танге нису стизале.

Да не препричавам, прочитајте чланак Јелене Стојковић у Прес Онлајн, који више личи на вест са Њуз нет-а него стварност.

Па све добро запитајте, за шта сте то гласали, ви који сте гласали.

3 comments to А од Владе – ку*ац

 • Ne znam šta da ti kažem, Peđa.
  D’ izvineš, qrac nisu dobili, samo prateću opremu, ono glavno će valjda posle…

 • Milan Kragujević

  @Peđa Ja niti sam glasao,a da sam glasao(sa mogu)ja nebih glasao za ovog (CENSORED) iz prostog razloga što je njemu jedino važno da ga ljudi ‘vole'(oni koji su plaćeni za to)…
  Plus,ima <> 🙂
  Ali,neću da nastradam zbog ovoga…
  Sve jedno,kad budem glasao,glasaću za ********* (da ne bude da spominjem politiku)…

 • bata

  Ovi su stvarno beskrupulozni….ovo apsoluno nije nemarnost, ovo je cista sprdacina…..

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Попуните израз тако да буде тачан: *