Теме: Бесплатни програми

FontViewer – одличан фонт менаџер, а бесплатан

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/2623

FontViewer омогућава да прегледате фонтове које имате на рачунару. Одлична ствар је да њиме можете погледати како фонтове који су инсталирани на рачунару, тако и оне неинсталиране, директно из датотека.

Можете да сами укуцате текст који се користи за приказ фонта, тако да ћете видето баш оне знакове који вам требају, што много значи ако тражите фонт наменски, за неки назив или наслов.

Сваки фонт овим програмом лако можете да инсталирате или деинсталирате по потреби, што значајно олакшава коришћење фотова, а омогућено је и привремено инсталирање – програм инсталира фонт али је фонт инсталиран само док је FontViewer активан. Тако можете да привремено убаците фонт да бисте нешто одрадили, а он ће бити уклоњен из Windows-а аутоматски, када затворите овај програм.

Програм има и опцију груписања фонтова у категорије ради лакше манипулације, ако их имате много, може вам направити листу фонтова, па чак одштампати листу фонтова са примерима.

Програм је потпуно бесплатан.

Адреса сајта: http://www.ampsoft.net/utilities/FontViewer.php
Директно преузимање: http://www.ampsoft.net/files/FontViewerSetup.exe

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Попуните израз тако да буде тачан: *