Изборник Затворити

Ликос – трговина каква не треба да буде

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/5816

Већ одавно знам за Ликос, који продаје разну опрему за теренска (4×4) возила, али никад нисам сазнао шта тачно имају у понуди јер им је сајт (www.likos.net) већ пар година потпуно ван функције: имају само насловну страну која осим броја телефона и адресе нема никакав користан садржај. Насловна страна изгледа као сасвим пристојна страна, али је то у ствари само једна велика слика на којој ниједан приказани линк не ради.

Ни имејл који стоји на сајту није у функцији. Неколико пута сам слао поруке и никада нисам добио никакав одговор.

С обзиром да нисам из Београда, нисам у прилици да одем тамо, а не видим сврху да се распитујем телефоном, поготово када ме интересује цео асортиман, а не нешто конкретно.

Све сам очекивао, сајт им је у изради, биће нешто ускоро на њему, али ништа.

Данас се наканим да зовнем Ликос телефоном да питам за ценовник или каталог или тако нешто, с обзиром да на оној слици на сајту имају предвиђену могућност да се преузме каталог (која наравно не ради). Човек из Ликоса који ми се јавио на телефон је био прилично јасан: немају ценовник, немају каталог, не шаљу информације имејлом, једини начин да се види шта имају је да се директно оде у њихову радњу. Није показао ама баш никакву жељу да нешто предузме с обзиром да нисам из Београда па не могу да свратим у радњу.

Интересантно је да у данашње време нека фирма себи може да дозволи луксуз да не ради ама баш ништа да привуче купце. Или Ликосу продаја иде много добро и овако или уопште немају осећај за маркетинг.

Нешто ми се чини да ће за који дан Гугл овај мој чланак сматрати релевантнијим извором у вези фирме Ликос од матичног сајта те фирме и дати јој већи рејтинг.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Попуните израз тако да буде тачан: *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.