Изборник Затворити

#PlaninskePrice – наградни конкурс за блогере

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/7917

Туристичка организација Србије организује наградни конкурс за блогере под називом Планинске приче. Позвали су ме да будем члан жирија тако да је ово прилика да ме упознате и у једном сасвим другом издању.

Идеја конкурса је да се преко блогова промовише боравак у планини.  С обзиром да сам ја заљубљеник у планине, и да је мој блог добрим делом посвећен управо планинама и активностима у планинама, нисам се нешто много размишљао о прихватању овог позива.

planinskeprice

Укратко, од блогера се очекује да напишу чланак на тему Планинске приче, у наслов ставе хештаг #PlaninskePrice (као део наслова или као наслов) и да у фејсбук апликацији Туристичке организације Србије пријаве чланак на конкурс. Ако користите мобилни телефон, отворите фејсбук страну Туристичке организаиције Србије па уђите у апликацију Туристичке приче.

Организатор није поставио никакве посебне смернице о садржају и форми чланака који могу учествовати на конкурсу тако да имате пуну слободу.

Конкурс траје у периоду од петка 16. јануара до среде 4. фебруара до подне, па у овом периоду треба да пријављујете радове. Званични резултати ће бити објављени у петак, 6. фебруара.

Жири који чине два блогера: Владимир Станковић (Деда Бор) и Пеђа Супуровић, и менаџер за односе с јавношћу Туристичке организације Србије, Сандра Влатковић , ће од свих пријављених чланака изабрати десет који ће бити колективни победници конкурса.

Награда за победнике је тродневно путовање на Златибор и смештај и златиборском хотелу Мона. На путовању ће бити обезбеђени и пропратни садржаји у оквиру хотела и ван њега. Полазак на путовање је у среду 11.02.2015. а повратак у петак 13.02.2015.

Са фејсбук апликације конкурса Планинске приче можете преузети детаљна Правила учествовања на блогерском конкурсу , као и Опште услове коришћења апликације.

Познато ми је колико на нашој блогерској сцени има креативних људи,  и много очекујем од учесника. Па опет, сигуран сам да ћете ме изненадити. Једва чекам да вас читам!

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Попуните израз тако да буде тачан: *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.