Изборник Затворити

PStart – Брзо покретање програма са ваше УСБ меморије

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/903

pstartАко сте на своју УСБ меморију напаковали програме кој вам често требају тако да можете да их користите на било ком рачунару, вероватно вам је незгодно да сваки пут отварате садржај диска и тражите програм који вам је потребан.

Размотрите коришћење програма PStart. У њему можете да подесите кратице до програма које често користите тако да су вам доступни на клик мишем. Програм можете поставити у ауторстарт УСБ диска тако да ће се он аутоматски покренути кад год да убодете своју УСБ меморију у неки рачунар. Тако ће вам програми бити одмах на располагању.

PStart има доста опција које га чине веома практичним. У листу програма можете уметати сепараторе и директоријуме ради боље прегледности што је веома корисно ако прогрaма на листи имате много. За сваки програм можете подесити доста параметара, почев од назива и описа, па све до додатних опција у командној линији програма и иконе, па до напредних опцијакао што је аутоматско покретање програма, стање прозора покренутог програма, начин покретања програма и друго.

Програм као додатну опцију има и могућност писања белешки, што је згодно, јер белешке се снимају на УСБ диск тако да ћете их увек имати при руци, а прегледно доступне из самог програма PStart.

Ако сте у PStart убацили доста садржаја, он омогућава и претрагу.

Програм је практичан и за организацију покретања програма на унутрашњем диску рачунара, који не вадите из њега, јер омогућава да себи прилагодите листу и организацију програма које често користите.

Програм PStart је бесплатан, а можете га преузети са http://www.pegtop.net/start/

2 Comments

  1. Ivan

    Probao sam nekoliko programa ove namene, jer imam pokretnu kancelariju na laptopu. Stvarno bih preporučio Liberkey u ovu svrhu – i zbog dizajna i zbog načina rada i zbog programa koje sam nudi…
    Pozdrav i hvala na korisnom sajtu…

  2. titeljan

    PStart je samo jedan on mnogih lansera, pogotovo za one kojima nije potrebno mnogo. Od lupopensuite, portableapss..itd do liberkey-a koji je po mom mišljenju (a vidim i Ivanovom) bolji od ostalih, svi oni imaju slične mogućnosti. Od gotovih paketa, dodavanja svojih programa, linkova itd, do automatskog ažuriranja. Treba samo pronaći sebi odgovarajući i uživati u korišćenju (probajte liberkey pogotovo od verzije 5.0)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Попуните израз тако да буде тачан: *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.