Изборник Затворити

Каквих све ликова има (Данијел Милетић, „радио-аматер“, Република Српска)

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/7632

Приметим ја данас да је на групи БиХ радио-аматера на Фејсбуку  објављен један чланак који је буквално прекопиран са мог блога, а потписао га је Данијел Милетић (Бијељина, Република Српска) као аутор. Он иначе и администрира ту групу.

Оставим коментар у који ставим линк на чланак на мом блогу одакле је текст узет. Непун минут касније избачен сам из те групе.

Пошаљем Милетићу приватну поруку да питам што сам банован и добијем одгоор:

Испаде да сам ја наводно негде некога наговарао да га банује (што није истина, нити знам где је банован, нити сам игде тражио да буде банован) и да је он у ствари мене бановао чисто да ми се освети и да ме као уцењује да, ако ја испослујем да тамо негде где су њега бановали скину бан, па ће и он мени.

Овај ко да има 13 година!?!?!?!?!

Ни речи о томе што је украо мој чланак и објавио га под својим именом.

А ко је тај Данијел Милетић?

Неки лик из Босне који је испливао из анонимности за време предизборне кампање у Савезу радио-аматера Србије. Изгледа да се неком приликом спријатељио са Жиком YU1PZ, тадашњим кандидатом за председника СРС, па је где год је могао пљувао противкандидате и величао Зику. Фесјбук му је омиљено место за пљувачину а нарочито та групу БиХ радио-аматера на ФБ коју је злоупотребљава за најцрњу пљувачину по радио-аматерима у Србији и Савезу радио-аматера Србије, пошто његов миљеник није изабран. Е сад што је то све њему било битно кад уопте и није из Србије и не тиче га се радио-аматерска организација у Србији, то вероватно ни он не зна. Вероватно му просто треба неки вентил, да се истреса на људима које не познаје.

А што се радио-аматеризма тиче, овај лик је у кратком року показао толико широко незнање да је стварно невеоватно да је њему неко дао радио-аматерску лиценцу. Какви ли су то критеријуми за лиценцирање у радио-аматерском покрету у Републици Српској? Додуше, Данијел Милетић није никада нигде навео који му је позивни знак, тако да је могуће да он и није радио-аматер него да се само тако представља.

Не могу чуду да се начудим какви су све ликови инфилтрирани у радио-аматерски покрет. Некад овакви нису могли ни да привире.

Још ме више чуди, ште ће Жики овакви људи да га подржавају. Само га вуку у талог са собом.

Слични чланци

1 Comment

 1. ex RA PPS yu1aid

  A mislio si da je onaj amerikanac nekulturan. :D
  Nije to do komisije, lako se polozi ispit. Problem je u kucnom vaspitanju a to nedostaje mnogima na prostoru bivse SFRJ. Nije da ih pravdam ali ih razumem. Nije bilo lako preziveti ovih 20 godina ma na kojoj strani bili.

  Zao mi je, sto recimo, nije primetio da link ka njegovom savezu nije validan, a nalazi se na sajtu SRS’a. A mogao je da primeti, dosta je obitavao po sajtu i forumu.

  Uzgred i link u uputstva/modifikacije nije validan: Najnovija Rothamelova knjiga o antenama, pa to treba ili prepraviti ili obrisati.
  Ostavite i jednu temu u svastari gde bi mogli posetioci da vam postavljaju pitanje ili ukazu na nesto. Najbolje je uz verifikaciju administratora.
  Do neke narednog QSO’a .. nekada .. 73 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Попуните израз тако да буде тачан: *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.