Теме: Пословање

Невероватна реклама у мом сандучету

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/7420

Стигла ми је данас необична реклама у сандуче. Била је, нећете, веровати у коверти са залепљеним маркицама и печатом Поште.

Када сам отворио коверту нашао сам папирни летак, у црно белој боји, штавише очигледно изашао из неког олињалог штампача или фотокопир апарата.

Да ствар буде занимљивија са једне стране је једна а са друге савим друга реклама.

Очигледно се радило о некој јефтиној мануфактури израде летака, али се на једном није штедело, на поштарини.

Обесни маркетари ће потрошити лепе паре да направе упадљиве шарене и бескорисне летке за које ће онда да ангажују децу да за ситне паре обилазе зграде и убацују их у сандучиће, што нервира скоро свакога, па сви ти леци заврше у ђубрету и непогледани.

Ови „неуки маркетари“ су се определили за скроман али поштен приступ: штампали су јефтине летке, али зато се нису устручавали да плате поштарину а и да мени, као примаоцу рекламе, укажу поштовање што су ми је послали на име.

Због тога од мене на блогу добијају бесплатну рекламу. Ево обе стране летка који сам добио:

Ауто гас сервис Милић

ИТ Сервис Никола

Ето маркетари од кога треба да учите, а не од белосветских пропалица које вас уче како да спамујете и малтертирате поштен свет.

1 comment to Невероватна реклама у мом сандучету

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Попуните израз тако да буде тачан: *