Изборник Затворити

Освежен сајт www.uzice.net

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/10865

Ових дана, на светлост дана изашло је освежено издање сајта о Ужицу и ужичком крају – Ужице.Нет . Ово је први сајт о Ужицу на Интернету а и данас је међу најстаријим у Србији. Раденко Мутавџић и ја смо га започели тамо негде 1996. године, практично одмах како је Интернет постао доступан у нашој земљи и дуго је био једино место на Интернету посвећено Ужицу и ужичком крају.

www.uzice.net

Сајт је замишљен као својеврсна архива записа о свему значајном у Ужичком крају, све оно што треба да остане записано. Трудили смо се да у стварање садржаја укључимо што више људи, ауторитета у својим областима који су то радо чинили. И заиста је сајт обиловао садржајем.

Негде до средине прве деценије овог века је активно одржаван а тада су се испречиле друге животне ствари тако да смо престали да активно радимо на њему али је увек био у функцији као својеврсна архива.

Сада су се ствари промениле и одлучили смо да обновимо сајт. Осавременили смо изглед, употребили најновије технологије и настављамо са истом почетном идејом и ентузијазмом. Осим редовног ажурирања актуелним садржајем, чека нас још доста посла да стари садржај, који има велику вредност, прилагођавамо и пребацујемо у нови облик. Радимо пуном паром.

Посетите сајт и јавите нам утиске: https://www.uzice.net/

Позив за сарадњу

Ако сте заинтересовани да напишете текст за сајт или објавите фотографије или имате неке идеје шта све треба да прикажемо на њему јавите нам се . Желели би смо да овај сајт окупи добар тим ентузијаста, који желе да наш крај представе у најбољем светлу, али и да новим и старим генереацијама испричају прича о неким важним догађајима, местима и људима из садашњости али и прошлих времена. О ужичком крају има много тога да се исприча, само треба неко то и да уради.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Попуните израз тако да буде тачан: *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.