Изборник Затворити

SrbTranslatin 1.71

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/10247

У марту прошле године, развој додатка SrbTransLatin је преузео да уместо мене ради Сибин Грашић. Договор је да ће бити задржана сва постојећа функционалност и компатибилност тако да корисници додатка не би требало да имају никакве проблеме са наредним верзијама које Сибин буде објављивао.

Нажалост, Сибин је направио доста измена и велики број корисника пријављује да имају проблема са новим верзијама. Такође је увео и ограничења са којим верзијама Вордпреса и ПХП додатак може да ради. Због тога ми се често се јављају корисници додатка питајући као да инсталирају моју верзију са којом немају проблема.

Када се отвори сајт додатка у напредном прегледу (https://wordpress.org/plugins/srbtranslatin/advanced/) на дну стране имате могућност да изеберете коју ћете верзију преузети. Стара верзија, коју сам ја објавио, је 1.70.

Међутим, и када њу инсталирате, Вордпрес ће вам стално нудити да урадите ажурирање на најновију верзију тако да морате да водите рачуна да то случајно не урадите.

Решење за то је да преузмете одавде верзију 1.71 [ srbtranslatin-1.71.zip (57 downloads) ]. Она је подешена тако да не тражи ажурирање. Инсталирајте је тако што је ставите уместо постојеће верзије у директоријуму wp-content/plugins/srptranslatin/ на вашем серверу. Ако нисте до сада имали инсталиран СрбТрансЛатин додатак, онда направите овај директоријум и ископирајте у њега садржај архиве.

Иначе, и ја користим верзију 1.71 и она је потпуно функционална са актуелном верзијом Вордпреса. Ако се и деси неки проблем ја ћу се потрудити да га решим. Нажалост, више немам приступ репозиторију додатка на Вордпрес сајту такода тамо не могу да постављам ажуриране верзије 1, тако да ћу их постављати овде.

Преузмите додатак: srbtranslatin-1.71.zip (57 downloads) .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Попуните израз тако да буде тачан: *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.