Изборник Затворити

Info team objavio kartu Srbije i Crne Gore 2.2NT

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/3808

Инфотим је објавио нову бесплатну надоградњу за своју рутабилну карту Србије и Црне Горе за гармин навигације. Ознака ове верзије је 2.2НТ (фебруар 2010).

У овој верзији мапа је проширена плановима до нивоа улица за још 32 насељена места тако да сада обихвата 301 насељено место. Од тога у 43 места су уписани и подаци о смеровима улица, забрана скретања и рутирању. Карта је проширена и новим обележеним тачкама (ПОИ) је такође проширен и сада прелази 19500 тачака. Урађене су и додатне исправке на путној мрежи као и на постојећим плановима места.

Нову верзију можете преузети са сајта Гармин Србија (75 МБ), а за преузимање је потребно да укуцате серијски број који имате на инсталационом ЦД-у који сте добили уз навигациони уређај. Ако имате гармин навигациони уређај стариеј генерације, з акога је НТ мапа прегломазна, јавите се Инфотиму да вам дају посебну верзију која је прилагођена за те старије уређаје.

2 Comments

 1. Neno

  Postovani gosp. Pedja,
  danas sam prvi put otvorio Vasu stranicu(sasvim slucajno,trazeci najbolji put za jezero i meandere Uvca).Mozda cu biti neinteresantan sa mojim pitanjem,jer su,vidim,ostali ucesnici foruma za mene profesionalci.Da skratim,posto vec dugo godina planinarim,htio bih da nabavim GPS uredjaj Garmin Montana 650 pa me interesuje Vase misljenje o njemu.
  Zahvaljujem na strpljenju !
  Neno Grbic
  Herceg Novi

  • Peđa

   Нисам га лично користио али јесам старијег брата и не сумњам да је то добар уређај, који тренутно представља врх Гарминове понуде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Попуните израз тако да буде тачан: *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.