Теме: Друштво

Кад се неко роди с даром…

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/590

Неки дан сам са колегом коментарисао шоу Операција тријумф, и у причи о добрим певачима сетих се једне девојчице, Бјанке Риан (Bianca Ryan) чије сам видео снимке прошле године ископао на Јутјубу.

Бјанка је са својих једанеаст година, 2006-те, учествовала на сличном шоуу Амерички таленти и већ на првом наступу тако отпевала And I Am Telling You I’m Not Going, чији је изворни извођач Џенифер Холидеј (Jennifer Holliday), да су и жири и публика остали потпуно затечени. Наравно, Бјанка је на крају сезоне била и победник овог шоуа.

Занимљиво је да је Бјанка, према сопственој изјави, научила да пева слушајући радио. Дете је једноставно рођено са даром.

Ево тог њеног легендарног наступа на Америчким талентима

А ево и њеног снимка са наступа када је имала само осам година

Један краћи тв прилог о Бјанки

Јутјуб је препун њених снимака, погледајте: http://www.youtube.com/results?search_query=bianca+ryan

3 comments to Кад се неко роди с даром…

 • Fantastična je, neverovatna!!! U rangu sa Mariah Carey i Celine Dion.

 • pored Connie i Cleopatre, zaista je Bjanka veliki talenat . . . neosporno je. ako je istina to što kaže, da je naučila da peva tako što je slušala radio, onda može da zahvali Bogu što nije rođena u Srbiji i nije odrasla uz pink radio . . .

  volim da čujem decu koja su ovoliko talentovana i srećna sam što imaju mogućnost da svoj talenat razvijaju i uče uz profesionalce.

  jedino što mi smeta je to što ovo dete ima cipelice sa štiklom :/

 • Dak

  Znaci mala je neverovatna!!!Ma nemam reci za ovako nesto…dete me je vise nego odusevilo…Kako god da je naucila da peva,svaka joj cast!
  I sto rece drveni_advokat:hvala Bogu da nije odrasla uz pink „kulturu“!!!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Попуните израз тако да буде тачан: *