Теме: Блог | Интернет промоција (СЕО)

Како да имате блог на сопственој адреси и то све бесплатно

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/450

Већина блогера користи бесплатне блог сервере јер тако имају поуздан и квалитетан сервис, а при том не морају да се много бакћу око администрације, већ труд улажу у само писање блога. Недостатак оваквог приступа је што сте ограничени на адресе блогова који су на поддоменима сервиса који користите. Функционално јесте али многи ипак више воле да свој блог представе индивидуалније.

Ако користите www.blogger.com, овај сервис вам дозвољава да свом блогу доделите адресу по избору. То је већ права ствар само што је проблем имати добру адресу, пошто регистрација домена кошта. На то место ускаче домаћи сервис за регистрацију бесплaтних националних .RS домена, www.iz.rs.

Ако вас интересује неки леп домен који ћете назвати по свом имену, надимку или нечем сличном, на пример sinisa.iz.rs, pivopije.iz.rs, nocniblejac.iz.rs, slavni.iz.rs или слично, само треба да одете на сајт www.iz.rs и региструјете га. Регистрација је тренутна и бесплатна, уз услов да регистровани домен користите са добрим намерама и на прихватљив начин.

Детаљно и поступно упутство за регистрацију оваквог домена и његово коришћење на blogger.com написао је Жељко Калезић, који је управо на овакав начин направио свој блог. Само га испратите, а ако негде запне, увек можете потражити помоћ на форуму за подршку на www.iz.rs.

5 comments to Како да имате блог на сопственој адреси и то све бесплатно

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Попуните израз тако да буде тачан: *