Изборник Затворити

Како да имате блог на сопственој адреси и то све бесплатно

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/450

Већина блогера користи бесплатне блог сервере јер тако имају поуздан и квалитетан сервис, а при том не морају да се много бакћу око администрације, већ труд улажу у само писање блога. Недостатак оваквог приступа је што сте ограничени на адресе блогова који су на поддоменима сервиса који користите. Функционално јесте али многи ипак више воле да свој блог представе индивидуалније.

Ако користите www.blogger.com , овај сервис вам дозвољава да свом блогу доделите адресу по избору. То је већ права ствар само што је проблем имати добру адресу, пошто регистрација домена кошта. На то место ускаче домаћи сервис за регистрацију бесплaтних националних .RS домена, www.iz.rs .

Ако вас интересује неки леп домен који ћете назвати по свом имену, надимку или нечем сличном, на пример sinisa.iz.rs, pivopije.iz.rs, nocniblejac.iz.rs, slavni.iz.rs или слично, само треба да одете на сајт www.iz.rs и региструјете га. Регистрација је тренутна и бесплатна, уз услов да регистровани домен користите са добрим намерама и на прихватљив начин.

Детаљно и поступно упутство за регистрацију оваквог домена и његово коришћење на blogger.com написао је Жељко Калезић , који је управо на овакав начин направио свој блог. Само га испратите, а ако негде запне, увек можете потражити помоћ на форуму за подршку на www.iz.rs .

5 Comments

  1. Повратна веза:Блог је форма која повећава слободу говора и изражавања мишљења | Peđa Supurović, beležnica

  2. Peđa

    Дијана, нажалост тако нешто је неизводљиво. Не стижем ни да пратим све што мене занима, а тек не могу да постигнем да и друге обавештавам.

    Све шти мислим да је интересантно ја стављам на блог, тако да је најбоље да се закачћите на РСС и тако аутоматски пратите новости.

    Добро је да се закачите и на РСС других блогова који се баве темом која вас интересује.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Попуните израз тако да буде тачан: *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.