Изборник Затворити

Подршка за WordPress на српском језику

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/627

Блогујете на сопственој инсталацији WordPress-а, неко вам је то све лепо инсталирао и подесио и сад је запело? Енглекси језик вам је слаб, а форум за подршку WordPress-а претрпан и не сналазите се. Мало сакривено, али у оквиру WordPress портала постоји посебан део за подршку на српском језику .

Ово је почело да ради релативно скоро и настало је настало је залагањем и трудом које је уложо Милан Динић искусни блогер и корисник WordPressa. Милан је иначе познат као човек који је урадио и одржава званичан превод WordPress-а на српски језик.

У оквиру српског одељка наћи ћете практично све што вам је потребно да инсталирате WordPress на српском језику, а то нису само датотеке са преводом већ и комплетна инсталација WordPress-а која је већ подешена да садржи српски језик. Наравно сва упутства око инсталације су постављена на сајт а недавно је почео да ради и форум за кориснике WordPress-а са српског говорног подручја .

Теме на форуму су подељене у четири групе: Проблеми, Додаци и подешавања, Локализација и Остало. На том месту ћете увек пронаћи квалитетну помоћ за проблеме које имате са овим популарним програмом за блоговање. Посећеност још увек није велика јер мало људи зна да да све то постоји, али да ћете добити квалитетну помоћ, то је сигурно.

Милан је изгледа скроман а и стидљив па није предузимао неке нападне методе да испромовише овај сервис, али му свакако треба пружити подршку јер је његов рад на српском преводу знатно унапредио српску блогерску сцену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Попуните израз тако да буде тачан: *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.