Изборник Затворити

Истакните линкове у WordPress-у: Link Indication Plugin

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/1137

Наишао сам, на сјајан додатак за WordPress, Link Indication Plugin , који додатно обликује везе у чланцима и коментарима тако да се разликују од осталог текста.

Он иза сваког линка додаје иконицу која назначава да се ради о вези, а приказује различите иконице зависно од тога које је врсте веза и где води. Све то изггледа врло умесно и не штрчи у оквиру осталог текста у чланку.

Додатак има доста опција, тако да можете много тога да прилагодите свом укусу и потребама. Коначна измена садржаја чланка се своди на то да се вези додељује одговарајући стил, који завршава све остало.

Приликом инсталације обезбеђено је све да се везе одмах могу истицати, али ако желите ви можете да промените скоро све, почев од стила који се додељује вези (зависно од врсте линка и садржаја, чак и адресе сајта ка коме води линк), као и саме иконице које ће бити приказане.

Везе можете разликовати по томе да ли су интерне или екстерне, да ли се ради о имејл вези или ФТП адреси, као и по врсти документа ка коме води веза.

Поред свега, можете изабрати да ли ће додатак да обрађује везе у чланцима, коментарима или у целој страни која се приказује посетиоцу.

Поред изгледа, додатак може да регулише и неке често потребне функције: може да аутоматски додаје target=“_blank“ свим екстерним линковима, да додаје nofollow ознаку везама које сами изаберете, па чак и да дода мали JavaScriptкод сваком линку који ће да посетиоцу прикаже сличицу документа ка коме линк води.

Све у свему, додак је прилично свеобухватан и покрива углавном све потребе око манипулације линковима на блогу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Попуните израз тако да буде тачан: *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.