Изборник Затворити

Купите банер на мом блогу у хуманитарне сврхе

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/6226

Ево једне мале акције за све продавце на аукцијском сервису Лицидо. Можете купити рекламни банер на овом блогу и тако добити много добру рекламу а сав новац иде у хуманитарне сврхе.

Овом акцијом желим да помогнем промоцију Лицидо сервиса и да помогнем продавцима да привуку нове купце, а да од свега тога буде и нека хумана корист.

На Лицидо сервису је покренута аукција где само треба да понудите највише и банер је ваш. Ако немате налог на Лицидо лако га је отворити, а том приликом добијате и 100 динара кредита бесплатно, ако желите одмах да продајете.

Овај блог спада у један од популарнијих у Србији према мерењима неколико домаћих блог рејтинг сервиса. Посећеност је на нивоу око две до три хиљаде јединствених посетилаца, што није тако лоше. Победом на аукцији добијате 30 дана рекламирања банером који ће се приказивати стлано, на свим странама мог блога на новом месту које ће бити омогућено само за ову прилику, дакле не на месту садашњих банера.

Вредност овакве рекламе није мала а ви ћете је добити за колико год понудите, јер је аукција са почетном ценом од 10 динара.

Купљени рекламни банер, не морате користити за своју продавницу, већ је можете уступити било ком Лицидо продавцу који испуњава услов: да има најмање четири активне аукције, да има најмање две позитивне оцене, а да нема негативних оцена.

Дакле, погледајте http://www.licido.com/auction_details.php?auction_id=163510 , учествујте, имајте лепу рекламу и уз то будите хумани.

Овим је отворена и дискусија коме уплатити новац који се прикупи аукцијом. Слободно дајте предлоге у коментарима. Добро би било да наведете и неке контакт податке како бих лако могао да утврдим начин пребацивања новца.

Надам се да ће постигнута цена банера бити пристојна, да не црвеним кад будем уплаћивао :)

5 Comments

 1. Peđa

  Само да најавим, ово је први банер овакве намене. Након њега, има намеру даомогућим и даље да се на истом месту постављају банери који ће ићи у хуманитарне сврхе и то без ограничења само на Лицидо.

  Дакле, ако вас интерсује овакво рекламирање, пратите дешавања, биће места и за ваш банер којим ћете некоме да помогнете.

 2. Ivan Malovrazic

  Pre svega, autor zaslužuje, kako pohvale za ovakvu akciju, tako i zahvalnost vlasnika LICIDA. Nesvakidašnje je, da, na ovaj način, neko pomogne izgradnju servisa koji ima za cilj donošenje profita trećem licu. Možda se, od menadžera tog servisa, ne očekuje ovakvo pisanje, ali je to realno i istina. Međutim, ja bih, takođe, želeo da navedem i činjenicu, da je LICIDO pokrenut od strane dvojice dugogodišnjih učesnika/članova aukcijskih servisa, koji su, ogorčeni zbog gramzivosti i željom za manipulacijom vlasnika pojedinih takvih servisa, osnovali LICIDO, te mu dali slogan „Internet aukcija po tvojoj meri“. Shodno tome, do sada je implementirano mnogo funkcija/predloga članova sajta, te načinjen veliki broj traženih izmena.
  Ovu priliku ću iskoristiti da se zahvalim autoru ove aukcije i ove blog objave, kao i da izrazim nadu da će postignuta cena biti realna, a da će kupac ispoštovati pravila sajta. Takođe, nadam se da će kupac imati očekivani efekat od promocije na ovom blogu.

  Još jednom, svaka čast i hvala, u ime LICIDO tima.

  Ivan i Goran Malovrazić

 3. Peđa

  Лицитација је завршена, а највећа понуда је 5010,00 динара. Сада чекам да победник аукције пошаље рекламни банер за постављање и уплати лицитирани износ.

  Цео износ ће бити уплаћен у хуманитарне сврхе. Још нисам нашао коме да пребацим уплату, али то ваљда неће бити проблем. Сви предлози су добродошли.

 4. Vladimir Radulovic

  Moje ime je Vladimir i iz udruženja sam „Čika Boca“ – Roditelji, deca i prijatelji dece obolele od malignih bolesti.
  Taman htedoh da predložim ako nije bilo ponude za humanitarni baner možda mi postavimo svoj i to je već humanitarno, a ako je već uplaćeno onda je predlog, novac za naš projekat „kutak za roditelje“.
  Udruženje pomaže porodici i deci oboleloj od koštanih i drugih tumora.
  Ja se inače često pronađem na tvojim stranicama. Hvala i uživaj…

  • Peđa

   Наравно да може. Убацићу ваше банере у систем банера који приказујем на више сајтова. Послао сам вам имејлом упутство како да припремите банере.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Попуните израз тако да буде тачан: *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.