Теме: алати | Бесплатни програми | обавезни програми

AppBrain App Market

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/5304

AppBrain App MarketАндроид маркет је веома битан сервис који има велику улогу у успеха андроид платформе. Он корисницима андроид телефона омогућава да лако пронађу и преузму програме који су им потребни.

Сваки андроид телефон има инсталирану апликацију Маркет којом је омогућено коришћење овог сервиса. Иако ће Маркет функционално задовољити многе корсинике, ипак места за унапређења има па се није много чекало на појаву замена.

Међу неколико таквих програма посебно се истиче AppBrain App Market. У основној функционалности он се не разликује много у односу на Маркет али велику разлику у приступу представља то што се он не ослања директно на Андроид Маркет већ на сајт AppBrain који представља замену, односно, боље је рећи, надоградњу и за сам Андроид маркет.

Андроид маркет је доступан само кроз апликацију Маркет, а AppBrain је веб сајт на коме корисник може са свог рачунара да прегледа садржај, претражује и изабира програме које ће да инсталира на свој андроид телефон.

AppBrain App Market

преузмите AppBrain App Market

Све што је корисник изабрао се памти тако да када он приступи сајту AppBrain са свог телефона користећи програм AppBrain App Market преостаје му само да преузме оно што је већ изабрао. То је много комфорнији и лакши начин да се програми инсталирају на андроид телефон.

Уз то, много је олакшано и упућивање на преузимање програма јер се увек може оставити линк ка AppBrain сајту, као и QR-code који се може прочитати самим телефоном.

Није зато изненађење, да је AppBrain постао неизоставан алат сваког корисника андроид телефона и практично представља неизоставну апликацију коју треба инсталирати.

AppBrain App Market је бесплатан.

1 comment to AppBrain App Market

  • najzlijiji

    Zaboravio si da spomenes „Fast web installer“, Aplikaciju koja omogucava instaliranje aplikacija na telefon direktno sa sajta appbrain-a (pod uslovom da je ukljucena internet konekcija na telefonu), toliko je jednostavno da sam skoro i zaboravio kako drugacije da instaliram aplikacije na mog Androida 🙂

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Попуните израз тако да буде тачан: *