Теме: РНИДС

Ево на шта РНИДС троши наш новац

Скраћена веза: https://pedja.supurovic.net/veza/1345

Ових дана на сајту РНИДС појавила се информација да је за 28.02. заказана редовна седница Скупштине. Као да прате мишљења грађана који сматрајуда су превише новца зарадили а да ама баш ништа нису урадили корисно, међу којима сам и ја, одлучили су да најзад тај новац употребе:

Београд, 18. 02. 2009. – Редовна годишња Скупштина Регистра националног Интернет домена Србије (РНИДС) одржаће се у суботу 28. 02. 2009. у хотелу „Holiday Inn” у Београду. Чланови Скупштине размотриће завршни рачун РНИДС-а, усвојиће план и прогам рада за 2009. годину и финансијски план за 2009. годину. Разговараће се и о предлогу радне групе за документацију и бирати нови чланови УО.

Ето, да не буде да нису потрошили новац, сад ће лепо да банче у Холидеј Ину. Јесте да не могу потрошити баш свих 70 милиона динара, али ће се свакако лепо опустити у луксузном амбијенту.

Поврх свега, у медијима није објављено да је за организацију Скупштине ангажована и маркетиншка агенција, да све буде тип-топ, на нивоу. Можда ће да буде и нека певаљка?

На домаћим форумима су се појавили предлози да се организује простест у време овог скупа, управо испред Холидеј Ина, можда и да се заустави саобраћај и да се бар тако скрене пажња јавности и мендија на невиђену злоупребу пословних и политичких веза да се створи монополско-картелска позиција како би се на штету грађана и државе правио огроман профит.

2 comments to Ево на шта РНИДС троши наш новац

  • Ma to je sve mnogo dublje od jedne relativno male institucije kao sto je RNID…

    Recimo odlican primer RRA koja se nalazi u jedno modernoj poslovnoj zgradi koju renta na dorcolu.
    Pre godinu dana jedna od najvecih ako ne i najveca strana revizorska kuca, trazi novi prostor za svoje kancelarije i gleda bas tu zgradu u kojoj se sada nalazi RRA ali zakljuci kako su vlasnici ludaci i da je to previiiiiise novca da se da za rentiranje poslovnog prostora, tako da se na kraju presele u Grawe zgradu na NBG koja bese visestruko jeftinija.
    Ali sta je skupo za jednu od najvecih revizorskih kuca u svetu, nije za nasu drzavu tako da se RRA lepo useli u novi poslovni prostor na exluzivnoj lokaciji u centru grada. LOPOVLUK!
    A zgrada SIV-a zvrji prazna i sta ti ja znam… kriminal kriminal..

  • […] neki dan sam skrenuo pažnju na neverovatno razbacivanje novcem održavanjem sednice Skupštine u luksuznom hotelu i upošljavanje m…, a nije dugo potrajalo da smisle novi način da nepotrebno rasipaju […]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Попуните израз тако да буде тачан: *